Kaksi viikkoa pääsi vierähtämään viime päivityksestä. Kaikki vapaa-aika kului mm. Capon aitauksen rakentamiseen, ultra/neuvola/lääkärikäynteihin (rv 20!) sekä muihin arjen askareihin.

Viime sunnuntain punnitus oli aikas shokki. Painoa oli päässyt kertymään jopa 2,2kg viikossa! Pienen pohdiskelun jälkeen tajusimme syyksi edellisen viikon intensiivisen treenamisen ja tämän vuoksi useat kumotut lihapullat ja nakit. Uups blush Näitä herkkuja ei tietystikkään kukaan ymmärtänyt vähentää ruokamäärästä.. Seuraava viikko sujuikin sitten tarkasti grammoja laskeskellessa. Päätin sitten samalla tehdä ensimmäiset Barf-lihapullat Capolle. Sekoitin 3kg MUR-KIS:silta haettua sika-nauta jauhelihaa, 1 kg ihmisten sika-nauta jauhelihaa, 4 kananmunaa, merisuolaa, persiljaa ja valkosipulia.. Kyllä maistuu, ehkä jopa paremmin kun kaupan lihapullat. Nyt on treeni herkut vähennetty ruokamäärästä ja nyt toisella viikolla painoa ei päässyt kertymään kuin 900g. Tulipahan taas opittua kantapään kautta, onneksi nassikka on sen verran "tarkassa syynissä" että ruokamäärät oli päin honkia vain viikon ajan.

Ihanan ja erikoisen luonteen lisäksi Capon persoonallinen naama muuttuu alituiseen. Maski on jonkin verran haalistunut kohti kuonoa ja Capon vaaleat "yhdistyneet kulmakarvat" ovat tuoneet lisää ilmeikkyyttä Capon naamalle. Capon selkä on uuden pohjavillan myötä tummunut ja muiltakin osin Capo on saavuttanut isomman pojan "lookin"

Tässä kaiken tiimellyksessä kun olen itse ollut niin innokas treenaamaan Capon kanssa arki asioita on poikani, Oliverin treenaaminen Capon kanssa unohtunut tyystin. Tähän on nyt tullut muutos ja Oliver on otettu mukaan treeni tilanteisiin. Capo on varsin helppo motivoida ruualla ja herkuilla joten onnistuminen on taattua myös Oliverin kohdalla.

Aiemmista virheistä oppineena olemme varsin varovaisia yhtälössä lapset ja koirat. Oliver joutui n. vuosi sitten toisen rotuisen koiran hyökkäyksen kohteeksi ja tästä syystä emme jätä Oliveria koskaan keskenään koiran/koirien kanssa.

Ylihysteerisenä "äitinä" säikähdin tätä Capon yhden viikon painon nousua ja pelkäsin sen vaikuttavan ikävällä tavalla etutassujen oikenemiseen. Ilokseni sain kuitenkin huomata että kehitys on edelleen hyvään suuntaan.