Viime viikko on mennyt edellistä huomattavasti paremmin ja rasvaisen lihan lisääminen muutamalle päivälle viikossa oli hyvä päätös sillä painoa Capolle on tullut ihan kivasti ja säkäkin on jo 53cm. Nyt alkaa määrät ja suhteet olla paremmin kohdallaan. Capo itse vaikuttaa varsin hyvinvoivalta. Tavoitteena olisi pysyä alle 1,5 kg per viikko ja jos ensi viikolla on painoa tullut enemmän kuin tuo niin korvaamme osan rasvaisesta lihasta jollain muulla.

Olimme viikonloppuna Capon kanssa Mäntsälässä Hurttia ja Huumorin amerikanakita koulutuspäivillä. Luennolla oli paljon hyödyllistä tietoa liittyen rotuun ja iltapäivällä pääsin minäkin harjottelemaan ohituksia Capon kanssa.  Ohitukset sujui aivan loistavasti ottaen huomioon että minä menen aina Capon kanssa vapaana ulkosalla kun taas mieheni hoitaa pääsääntösesti remmilenkitykset. Tuo treeni ja Susanna Visapään neuvot saivat itselleni lisävarmuutta ruveta itse treenaamaan Capon kanssa hihnassa kulkua ilman että teen Caposta vetohirmua.

Viimeiset pari viikkoa on tullut treenattua erittäin aktiivisesti Capon kanssa, kun vihdoin onnistuin ylittämään raskaushormoonien tuomat epävarmuudet vahvatahtoista pentua kohtaan. Meillä on jo kuitenkin kotona 2 parivuotiasta amerikanakita narttua (sisaruksia) jotka ovat ihan täysipäisiä ja tällä samalla selkärangalla kasvatettu yhdessä mieheni kanssa. Molemminpuolinen luottamus minun ja Capon välillä on kasvanut hurjasti ja sen huomasi moni muukin Mäntsälässä nyt viikonloppuna.

Kuvannut: Maarit Haavisto


Kuvannut: Ida Huttunen


Kuvannut: Ida Huttunen
Etutassujen suhteen on vaikea ottaa mitään kantaa kun vääntyminen ei näy kuin tietyssä asennossa. Maatessa, juostessa tai roikottaessa ei tuota vääntymistä huomaa mutta seisoessa se tulee esille. Ei olla huomattu mitään erityistä edistymistä mutta eivät ole ainakaan huonompaan suuntaan menneet.